ID-Skydd

Med ID-Skydd så sänker du chansen markant till att bli utsatt för ett bedrägeri eller en ID-kapning. Det absolut bästa man kan göra för att skydda sig från bedrägerier i dagens samhälle är att jobba förebyggande. När du har ett ID-Skydd aktivt så blir du meddelad så fort någon tar en kreditupplysning på dig via sms. Det gör att om olyckan är där så har du chansen att agera snabbt och spärra dina uppgifter hos polis och banker, innan bedragaren har hunnit tömma dina bankkonton och tagit lån eller krediter med ditt personnummer.

Tid är det absolut viktigaste när det gäller att minimera skadan från bedrägerier. Teckna ID-Skydd idag så slipper du oroa dig!

149kr/mån

Teckna ID-Skydd

För att beställa bonustjänsten ID-skydd så kontakta våran kundservice på telefonnummer 060-60 66 203 eller maila oss på support@lingon.net.

Fakta

Statistik

Det sker cirka 218 000 anmälda bedrägerier varje år vilket är skrämmande siffror när man tänker efter. Om man bryter ner dom siffrorna i procent så betyder det att 2.2% av Sveriges befolkning blir utsatt per år.

Brottsförebyggande rådet är en statlig myndighet som jobbar med att föra statistik över brott som sker i Sverige. Genom att följa den blå länken nedan så kan du läsa mer om statistiken kring bedrägerier i Sverige.

Teckna bonustjänsten ID-skydd så slipper du oroa dig!